ZANGATELIER

Het Zangatelier is een avond voor iedereen die zin heeft om ongedwongen te zingen. Er worden geen partituren gebruikt, dus ook zonder muzikale achtergrond kan je meteen mee. Het Zangatelier is anders dan de meeste zangsamenkomsten of koren, omdat er weinig of geen bestaande liedjes worden gezongen.  Wat wordt er dan wel gezongen? Jacob bedenkt songs, melodieën en ritmische grooves op het moment zelf. Ieder Zangatelier is dus anders dan het vorige en je weet nooit op voorhand wat er gaat gebeuren.

De ingrediënten zijn wel steeds dezelfde: creatie in het moment, vreugde en authenticiteit, improvisatie en vertrouwen (her)winnen in je stem.

Wat kan je verwachten?
Anderhalf uur zingen: samenzang, meerstemmige zang, zangrondjes. Hoog zingen, laag zingen, luid, stil en met alle soorten stemgebruik.
Professionele muzikale begeleiding op de piano.
Verschillende muzikale genres. Vraag zelf een genre aan dat je graag zingt.
Een glimlach om de mond en een avond vol plezier.

De intentie van het zangatelier is om het plezier van zingen te beleven en dankzij de kracht van muziek vertrouwen te (her)winnen in je stem. Onze stem is het instrument dat het dichtst bij onszelf ligt. Er is weinig dat kan tippen aan vreugde van samen zingen en muziek maken, recht uit het hart. En daar gaat het over tijdens het Zangatelier.

Wil je weten waarom zingen zo goed voor je is? Ontdek hier een uitgebreid artikel!

Online inschrijven

Tijdens een Zangatelier Tijdens de laatste Zangstage

30 juni
19u30 tot 21u30
Locatie: Club Van Eyck
Kortrijksesteenweg 532
Gent