Individuele sessie

Jacob ontwikkelde een mengvorm van verschillende therapeutische stromingen om jou het beste te kunnen begeleiden doorheen jouw transformatieproces. Hij maakt daarbij in de eerste plaats gebruik van jouw stem, jouw eigen intuïtie en jouw capacitiet tot zelfheling. Jij weet het best wat je nodig hebt.

Via muzikale creatie met piano, zang en percussie, vertraagt Jacob jouw en zijn mentale vibratie en stemt hij de velden op elkaar af. Hierdoor komen de juiste inzichten vanzelf.

Intuïtief zal hij oefeningen en elementen aanreiken die op dat moment van toepassing zijn. Dit kan gaan van een mini-opstelling, zero-point tekening, visualisatie, gesprek, bekrachtigende zin zingen tot naar jezelf kijken in de spiegel.

Jacob ondervond dat de hersengolven waar hij mee werkt tijdens de sessies overeenkomen met Theta-golven.

In tegenstelling tot Bèta-hersengolven, die actief zijn bij normale activiteit (babbelen, werken aan de computer, TV kijken…), hebben Thèta-golven een tragere frequentie die vaak voorkomt bij kinderen, tijdens het doezelen, (dag)dromen en tijdens lichte slaap, vlak voor het wakker worden of in slaap vallen.

Maar deze kunnen ook opgewekt worden door een trance, hypnose of tijdens Jacob’s sessies via zijn muziek.

Sessies vinden plaats in Velzeke (Zottegem). Afhalen en terugbrengen naar station van Zottegem is mogelijk.
Prijs: 50 euro per uur

Het is momenteel niet mogelijk om een sessie te boeken. Vanaf de tweede week van mei kan er geboekt worden voor juni, juli en agustus.