Transformatiedagen

De kracht van jouw adem en de kracht van jouw stem kunnen grote transformaties teweeg brengen. Steven en Jacob bundelen hun expertise op deze dagen om je dieper te verbinden met je potentieel.

Als deelnemer heb je de kans om een thema of een vraag te uiten over iets waar je in wilt groeien, meer helderheid over wilt, of een weerstand die je wilt overwinnen.

Eerst wordt er een stevig en veilig groepsveld opgebouwd. Daarna wordt er in een gezond evenwicht tussen groeps- en individueel maatwerk de juiste oefening bedacht om met de gegeven thema's creatief aan de slag te gaan.

Met Steven Cnudde en Jacob Vermeulen.

Locatie: Centrum Voelen

Aftellen tot de volgende dag?

267

Days

12

Hours

58

Minutes

45

Seconds

Enkele getuigenissen

"Ik ervoer een diepe rust na de dag, een gevoel van thuiskomen. Je leert jezelf ontdekken tijdens de zang, dit is iets wat je niet dagelijks doet, zingen opent je hele lichaam, je staat telkens verwonderd van hetgeen je kan bereiken met je stem. Je wordt met hart en ziel begeleid. Dit vraagt naar meer. "
- MARTINE

"Een dag vol lachen en huilen, een krachtige dag die niet in woorden te vatten is maar dieper doorwerkt. Een cadeautje voor jezelf! "
- CHARLOTTE

"Ik hield ontspanning, verbinding en vreugde over aan de dag. Het laat je op een andere manier met jezelf en de ander in contact te komen, het creëert liefde en levensvreugde. Ik had dit niet verwacht, maar het gaf me vitaliteit en een warm open hart."
- SABRINA

Transformatiedag januari 2017
29
January
10:30-17:30
Transformatiedag januari 2017

29
January
10:30-17:30
Transformatiedag januari 2017

Onze winterversie om op te warmen en een nieuw begin te schrijven aan het jaar.
Bring a friend en krijg elk 10 euro korting (zie onder).

PRIJS€85

Transformatiedag: Bring a friend
29
January
10:31-17:30
Transformatiedag: Bring a friend

29
January
10:31-17:30
Transformatiedag: Bring a friend

Inschrijven via deze link is gelden voor 2 personen en vervat 10 euro korting per persoon.

75 euro in plaats van 85 euro per persoon.

PRIJS€150