Zangvakantie met Jacob en Eva

6 dagen van zingen en bewustzijn
Twee ervaren docenten
15 tot 20 augustus
****Hotel Carpe Diem, Sauerland, Duitsland

Zing je vrij...

Als zingen en bovenal zingen in groep je ontzettend gelukkig maakt
Als je wilt bijleren op vlak van stemgebruik, meerstemmig zingen, improvisatie
Als je nog angst voelt om je stem te laten horen, jezelf uit te drukken via zang
Als je je vrij wilt voelen in je lichaam, jouw instrument
Als je houdt van de schoonheid, kracht en stilte van bossen en heuvels
Als je naar binnen wilt gaan zodat men je buiten beter kan horen en zien

...dan is deze stage iets voor jou!

Het programma

Een dag bestaat uit workshops in de voormiddag, late namiddag en avond.

Eva focust in de voormiddag op het lichaam en de groepsbinding. Dit doet ze via haar Voiceful Yoga-methode en diverse klankoefeningen. Jacob werkt in de late namiddag op stem en muzikaliteit. Dit doet hij via verschillende muziekgenres, en oefeningen rond ritme en harmonie. Tijdens de avondsessie ligt de focus dan weer op improvisatie en samenzang.

Na het middageten is er tijd voor ontspanning. Je kan dan wandelen in de bossen, ontspannen in de sauna of genieten van een ijsje op het terras. Na de avondsessie kan er nog worden nagepraat bij de bar en op het terras.

De opzet van de stage is "zing je vrij". Tijdens het zingen wordt de aandacht naar de innerlijke beleving gebracht. Daarbij wordt een parcours bewandeld van vrijheid in zingen op vier niveau's: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Er wordt een sterk groepsveld opgebouwd dat elke deelnemer de ruimte zal schenken om zijn persoonlijke grenzen te verleggen naar meer vrijheid.

Parallel met de zangvakantie gaat er een dansstage met Suzanne Demesmaeker door. Je kan haar meemaken via het aanbod van De Danserij. Er zullen momenten van samenwerking zijn tussen de zangers en de dansers.

Jacob Vermeulen is de drijvende kracht achter Moving Vibrations. Hij is autodidact muzikant en holistisch coach en is gepassioneerd door ieders persoonlijke beleving van de muziek en het leven. Hij specialiseert zich in zang, improvisatie en intuïtieve ontwikkeling.

Naast Moving Vibrations is Jacob actief in twee muziekgroepen: Full Man met eigen repertoire en Lava Lama in samenwerking met Eva Van Leuven.

Eva Van Leuven is zangeres en Voiceful Yoga lerares. Ze maakt de verbinding tussen beweging, ademhaling en zang.

Ze gelooft in eenheid en eenvoud vanuit een holistische visie op het leven. Eva begeleidt mensen om te zingen zonder weerstand. Dit creëert een authentieke stem in een vibrerend lichaam met open geest en hart.

Het hotel en de omgeving

Het hotel Carpe Diem ligt in het Duitse Sauerland (Kirchhundem). Het gebied is erkend als openlucht kuuroord. Het is een stiltegebied, met heerlijk bronwater, schone lucht en een verbluffende sterrenhemel.
Met de auto is het vier uur rijden vanuit Brussel. Wie wil kan ook met de trein komen, er is een station op 10 minuten van het hotel.

Wat is er allemaal inbegrepen in de prijs van de stage?

  • 3 workshops per dag met 2 ervaren docenten
  • Iedere ochtend uitgebreid ontbijtbuffet
  • Water, koffie en thee de hele dag door
  • Middag- en avondmaal in buffetvorm
  • Sauna
  • 5 overnachtingen

Filmpjes en getuigenissen van voorbije stages

Zingen rond de piano

African vibe in de kapel

"Jacob heeft me doen zingen, ik die niets van muziek ken en dacht niet te kunnen zingen. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor en blijf nagenieten." -Vie

"Ik was verwonderd hoe snel een groep die je totaal niet kent, door zo verbindend samen op weg te gaan, echt als familie gaat aanvoelen, waar ieder vanuit zijn eigenheid zijn eigen prachtige inbreng heeft." -Evelien

's Ochtends opwarmen in de zon

Sfeerbeeld van Zangatelier

"Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor ieder die een liefde heeft voor zang en natuur. Een hechte groep met goede begeleiding die je steunt bij het overwinnen van je angsten. Ik ben zeer tevreden over mijn ontdekkingen en mijn groei in liefde voor mezelf." -Mandy

"Ik geniet nog na van de vertederende verstilling in mezelf, waar zelfliefde kan gedijen en groeien. Bedankt voor de inspirerende deugddoende dagen!" -Bernadette

Online inschrijven